Nelepon Kami +86 13925787551

Tentang Kami

Dongguan Moson technology Co., Ltd. didirikeun taun 2012. Pabrik ngaliput 6000 méter pasagi. Tempatna di tengah industri ékologis di Dongguan, anu katelah pabrik dunya, sareng perenahna di Qishi Township, Eastern Industrial Ecological Park.

Pabrikna ngalangkungan lega 3.500 méter pasagi. Éta khususna ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual lampu hotél sareng lampu bumi, kabel listrik, asesoris lampu, sareng sajabana produk lampu kaasup tapi henteu diwatesan ku lampu lanté lawon, lampu méja lawon, lampu gantung kepala aluminium, lampu gantung, lampu kulit kulit kai, fishing fishing aluminium Lampu lanté, lampu gantung kabel dikepang, sareng sajabana jinis produk asesoris pencahyaan kalebet tapi henteu diwatesan ku tali Teflon, tali listrik dikepang, baju baju dikepang, artos dikepang bolong, tali colokan listrik, lampu lampu sareng produk utama sanés.

Ngoperasikeun rupa-rupa aksesoris pencahyaan, kabel kakuatan VDE / UL / SAA, kabel listrik lampu, kabel éléktronik, colokan / kabel saklar, tali jalinan.