Nelepon Kami +86 13925787551
Lampu gantung aluminium
  • Air ProLampu gantung aluminium
  • Air ProLampu gantung aluminium
  • Air ProLampu gantung aluminium
  • Air ProLampu gantung aluminium

Lampu gantung aluminium

Dongguan Yisheng Electric Co., Ltd. ngahasilkeun sareng ngajual lampu hotél sareng bumi, asesoris lampu sareng sababaraha kabel listrik. Perusahaan kami parantos kéngingkeun: 3C, VDE, ROSH, GSG, ngahontal, SAA, INRTETEK, BSI, ETL sareng sertipikat sanés.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Dongguan Yisheng Electric Co., Ltd. ngahasilkeun sareng ngajual lampu hotél sareng bumi, asesoris lampu sareng vkabel kakuatan anu ngahudangkeun. Perusahaan kami parantos kéngingkeun: 3C, VDE, ROSH, GSG, ngahontal, SAA, INRTETEK, BSI, ETL sareng sertipikat sanés.


1.Produk pedaran lampu gantung kamar makan aluminium


Gaya

Desain gaya industri

 

Panjang garis

Panjangna tiasa disaluyukeun

Sasayogian tanaga

AC90-260V

 

Perlakuan permukaan

Disaluyukeun

Isumber ka-i

Ied / Hemat Énergi / Edison bohlam

 

Soket

E26 / E27

Warna

Ngadukung kustomisasi

 

Kakuatan maksimal

MAX 60W

Pelat siling

10Cm ~ 12Cm Ceiling Ceiling





2. Bubuka produk lampu makan ruang makan aluminium:


1111

Nomer gaya

P0110001A

Panjang garis

L = 150 CM

Perlakuan permukaan

Luar hideung hideung jeroeun emas

Ukuran awak lampu

W36 x H16CM


1111

Nomer gaya

P0110002B

Panjang garis

L = 150 CM

Perlakuan permukaan

Luar hideung hideung jeroeun emas

Ukuran awak lampu

W24 x H30CM


1111

Nomer gaya

P0110003C

Panjang garis

L = 150 CM

Perlakuan permukaan

Luar hideung hideung jeroeun emas

Ukuran awak lampu

W19 x H36CM




3.Skenario aplikasi sareng detil


1). Skénario aplikasi


11111


2) .Details:


2222

Nalika modél tunggal dianggo nyalira, mangga tingali ukuran awak lampu na; produk ieu tiasa dianggo dina kombinasi, atanapi modél tunggal tiasa dianggo sacara mandiri.



3). Rincian gabungan:



Metode kombinasi: Numutkeun kana rohangan panggunaan, pilih jajar panjang piring plafon atanapi piring siling buleud, Kombinasi anu beunghar, anjeun ogé tiasa ngatur sareng ngagabungkeun nyalira.




4. Acara némbak asli


3333



5.Pakét sareng kiriman lampu réstoran aluminium


Tipe kemasan: rangkep kaamanan tunggal. Ukuran kotak luar: ngarobih numutkeun ukuran aktual produk.

Waktos pangiriman: Siklus produksi umum nyaéta 30 dinten, sareng jumlah khusus gumantung kana jumlah pesanan.


Kuantitas(pieceï¼ ‰

Énggal

Pesenan balik

Produksi (dinten)

45 ~ 60 dinten

30 dinten dugi ka 40 dinten



6. FAQ


Q1: Naha éta ngadukung kustomisasi?

A1: Kami ngadukung OEMsareng ODM.

P2: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A2: Kami perusahaan merek khusus kana produk pencahyaan, sareng kami gaduh pabrik urang nyalira.

Q3: Kumaha ngamimitian proyék khusus sareng perusahaan anjeun?

A3: Punten kirimkeun kami gambar desain anjeun atanapi sampel aslina supados kami tiasa nyayogikeun cutatan. Upami sadaya detil dikonfirmasi, urang bakal ngatur ngadamel conto.

Q4: Naon MOQ anjeun?

A4: Jumlah minimum order gumantung kana desain produk sareng prosés produksi.

Q5: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A5: Kanggo produk anu parantos dihasilkeun, sampel tiasa disayogikeun gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman; pikeun produk anu henteu acan diproduksi, anjeun kedah mayar biaya sampel (sapertos biaya kapang + pangiriman, sareng sajabana), sareng kami bakal balik deui saatos anjeun mesen.

Q6: Kumaha cara mayar barang?

A6: Kami nampi T / T: 30% / 70%.



Tag Panas: Aluminium shade chandelier Produsén, pabrik, borong

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.