Nelepon Kami +86 13925787551
Lampu gantung beusi géometris
  • Air ProLampu gantung beusi géometris
  • Air ProLampu gantung beusi géometris
  • Air ProLampu gantung beusi géometris
  • Air ProLampu gantung beusi géometris

Lampu gantung beusi géometris

â Dongguan Yisheng Electric Co., Ltd. ngahasilkeun sareng ngajual lampu hotél sareng bumi, asesoris lampu sareng sababaraha kabel listrik. Perusahaan kami parantos kéngingkeun: 3C, VDE, ROSH, GSG, ngahontal, SAA, INRTETEK, BSI, ETL sareng sertipikat sanés.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Dongguan Yisheng Electric Co., Ltd. ngahasilkeun sareng ngajual lampu hotél sareng bumi, asesoris lampu sareng vkabel kakuatan anu ngahudangkeun. Perusahaan kami parantos kéngingkeun: 3C, VDE, ROSH, GSG, ngahontal, SAA, INRTETEK, BSI, ETL sareng sertipikat sanés.


1.Produk pedaran lampu gantung kamar makan aluminium


Gaya

Panyekel lampu aluminium Retro

 

Panjang garis

Panjangna tiasa disaluyukeun

Sasayogian tanaga

AC90-260V

 

Perlakuan permukaan

Disaluyukeun

Isumber ka-i

Ied / Hemat Énergi / Edison bohlam

 

Soket

E26 / E27

Warna

Ngadukung kustomisasi

 

Kakuatan maksimal

MAX 60W

Pelat siling

10Cm ~ 30Cm Ceiling Disk





2. Bubuka produk lampu makan ruang makan aluminium:


1111

Nomer gaya

P01B0001

Panjang garis

L = 200CM

Perlakuan permukaan

Hideung

Ukuran awak lampu

Ngaropea


11112

Nomer gaya

P01B0002

Panjang garis

L = 200CM

Perlakuan permukaan

Hideung

Ukuran awak lampu

Ngaropea


11113

Nomer gaya

P01B0003

Panjang garis

L = 200CM

Perlakuan permukaan

Hideung + Perunggu

Ukuran awak lampu

W18 x H39CM


11113

Nomer gaya

P01B0004

Panjang garis

L = 200CM

Perlakuan permukaan

Hideung

Ukuran awak lampu

W18 x H39CM


aaaa

Ukuran cangkir lampu aluminium: D 40 * H85MM

Beureum konéng permukaan disapukan éléktroplasi

Panyekel lampu aluminium langkung hampang

E27 wadah lampu palastik tahan seuneu


aaaa

Ukuran cangkir lampu aluminium: D 40 * H85MM

Beureum konéng permukaan disapukan éléktroplasi

Panyekel lampu aluminium langkung hampang

E27 wadah lampu palastik tahan seuneu


aaaa

1ã € ‹Gelas cet hideung nutupan garis gesper, tiasa diatur sareng gratis pikeun nyaluyukeun bentuk jarak lampu

2ã € ‹Geser kawat konci nilon, konci kawatna pageuh pikeun nyegah pareum

3ã € ‹Tiasa dilengkepan ku rupa-rupa sumber cahaya, sumber cahaya lampu LED / Edison, jst.




4. Acara némbak asli


3333



5.Pakét sareng kiriman lampu réstoran aluminium


Tipe kemasan: rangkep kaamanan tunggal. Ukuran kotak luar: ngarobih numutkeun ukuran aktual produk.

Waktos pangiriman: Siklus produksi umum nyaéta 30 dinten, sareng jumlah khusus gumantung kana jumlah pesanan.


Kuantitas(pieceï¼ ‰

Énggal

Pesenan balik

Produksi (dinten)

45 ~ 60 dinten

30 dinten dugi ka 40 dinten



6. FAQ


Q1: Naha éta ngadukung kustomisasi?

A1: Kami ngadukung OEMsareng ODM.

P2: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A2: Kami perusahaan merek khusus kana produk pencahyaan, sareng kami gaduh pabrik urang nyalira.

Q3: Kumaha ngamimitian proyék khusus sareng perusahaan anjeun?

A3: Punten kirimkeun kami gambar desain anjeun atanapi sampel aslina supados kami tiasa nyayogikeun cutatan. Upami sadaya detil dikonfirmasi, urang bakal ngatur ngadamel conto.

Q4: Naon MOQ anjeun?

A4: Jumlah minimum order gumantung kana desain produk sareng prosés produksi.

Q5: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A5: Kanggo produk anu parantos dihasilkeun, sampel tiasa disayogikeun gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman; pikeun produk anu henteu acan diproduksi, anjeun kedah mayar biaya sampel (sapertos biaya kapang + pangiriman, sareng sajabana), sareng kami bakal balik deui saatos anjeun mesen.

Q6: Kumaha cara mayar barang?

A6: Kami nampi T / T: 30% / 70%.



Tag Panas: Géliometrik beusi candel Produsen, pabrik, borongan

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.