Nelepon Kami +86 13925787551

Tentang Kami

Maca deui >
Dongguan Moson technology Co., Ltd.

Dongguan Moson technology Co., Ltd. didirikeun taun 2012. Pabrik ngaliput 6000 méter pasagi. Tempatna di tengah industri ékologis di Dongguan, anu katelah pabrik dunya, sareng perenahna di Qishi Township, Eastern Ecological Industrial Park. Pabrik na kalebet 3,500 méter pasagi. Éta khususna ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual lampu hotél sareng lampu bumi, kabel listrik, asesoris lampu, sareng sajabana produk lampu kaasup tapi henteu diwatesan ku lampu lantai kaén, lampu méja lawon, lampu gantung sirah aluminium, lampu gantung, lampu kulit kulit kai, fishing fishing aluminium Lampu lanté, lampu gantung tali dikepang, jst; jinis produk asesoris lampu kalebet tapi henteu diwatesan ku tali Teflon, tali listrik jalang, baju baju dikepang, artos bolong dikepang artos, kabel colokan listrik, lampu lampu sareng produk utama sanés. , Ngoperasikeun rupa-rupa aksesoris pencahyaan, kabel kakuatan VDE / UL / SAA, kabel listrik lampu, kabel éléktronik, colokan / kabel saklar, tali jalinan.